Mijn favorieten

Executieveiling

De geldverstrekker bij wie u uw hypothecaire lening heeft afgesloten, dreigt uw huis via een zogenaamde executoriale veiling te gaan verkopen. Dit kan en zal een geldverstrekker doen, op het moment dat er een flinke achterstand optreedt in uw financiële verplichtingen ten opzichte van die financiële instelling.

Gevolg als u niet onmiddellijk reageert?
Als u niet direct in aktie komt, verliest u volledig de regie over de verkoop van uw huis en de beperking van uw hypothecaire schuldrest. De bank en de notaris beslissen dan over uw financiële situatie, zonder dat u nog inspraak heeft.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt, want hoewel het een schrale troost voor u is, komt het in deze barre economische tijd helaas vaker voor. Wij nemen direct contact op met uw geldverstrekker en zullen ons plan van aanpak (verkoopstrategie) voorleggen. Een vrijwillige verkoop via ons, garandeert voor zowel u als de geldverstrekker een hogere opbrengst dan een gedwongen veiling. Van deze win-winsituatie is een financiële instelling natuurlijk ook zeer gecharmeerd.

Wat levert het voor u op?
U houdt via ons de regie nog zoveel mogelijk in handen. Uit onderzoek is vastgesteld dat een woning die via een gedwongen veiling wordt verkocht slechts circa 70% opbrengt van de waarde bij verkoop op een ongedwongen wijze. Wij streven alsnog naar 100% opbrengst, omdat potentiële kopers op deze wijze immers niet (hoeven te) weten dat er inmiddels al tijdsdruk is.

Uw voordelen op een rijtje:
- u heeft nog inspraak;
- deskundig advies en volledige begeleiding van ons om een zo hoog mogelijke opbrengst te bereiken;
- maximale beperking van uw hypothecaire schuldrest of wellicht zelfs voorkoming daarvan!

Geen tijd te verliezen: bel (0413 - 71 20 60) of mail (info@vanderloomakelaardij.nl) en schakel ons onmiddellijk in!