Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Hoewel u redenen heeft om uw huis te verkopen, is het ongetwijfeld nog altijd van grote waarde voor u. Zowel in financiële, als in emotionele zin. Wij weten dit op waarde te schatten. En daar komt in de huidige markt méér bij kijken. Daarom bieden we deze extra diensten aan.

Stylingservice
Wij hebben uitstekende ervaringen in de samenwerking met een professionele styliste (zie www.fraaiverkoopstyling.nl). Zij zet de puntjes op de i voor een sfeervolle aankleding en inrichting van uw huis. Deze investering betaalt zich onder de huidige marktomstandigheden dubbel en dwars terug (zie referenties onder "over ons") en draagt zeer zeker bij aan ons, en dus ook uw verkoopsucces!

Professionele fotografie
U wilt uw woning juist dààrom ten volle tot zijn recht laten komen in een stijlvolle presentatie met foto's van een professionele fotograaf. Een eerste selectie wordt immers snel op basis van de foto's en informatie op internet gemaakt. Deze service bieden we -vanwege het grote belang- gratis aan!

Uw voordelen
* optimale presentatie van uw woning door professionele fotografie;
* grootste kans om uw woning snel te verkopen èn voor een optimale prijs;
* deskundig stylingadvies van professionele (verkoop-)stylisten;
* alles makkelijk en vertrouwd geregeld via uw makelaar.

En . . . , zeker zo belangrijk: we kunnen putten uit ons permanente bestand van zoekers.

Met onze samenwerking met externe professionals onderscheiden wij ons ten opzichte van onze lokale collega's. Dan kunnen wij ons bezighouden met ons eigen vak: makelen! En u? U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Vraag meer informatie over ons stylingservicepakket aan of onze brochure "Waarom kiezen voor Van der Loo Makelaardij o.z.?", die wij u digitaal toesturen na uw aanvraag via info@vanderloomakelaardij.nl
Op uw uitnodiging komen wij ook graag geheel vrijblijvend bij u thuis uitleggen wat u van ons mag verwachten bij verkoopbegeleiding van uw woning.