Mijn favorieten

Ons Kantoor

Gevestigd op de begane grond in een groot kantoorpand op een strategische lokatie, waarin meerdere disciplines onderdak vinden, bieden wij het voordeel van gratis parkeren voor de deur, altijd een persoonlijke benadering via receptie en telefoon, diverse spreekkamers, alle moderne communicatiemiddelen en altijd verse koffie!

In uw belang focussen wij ons op het benutten van alle kansen om zoveel mogelijk transacties tot stand te brengen. Onze vernieuwende ideeën hebben geleid tot middelen die andere makelaars (nog) niet gebruiken. Hiermee onderscheiden wij ons en boeken successen waardoor we inmiddels flink groeien.

Dat wij als deskundige partij worden beschouwd, blijkt wel uit de taxatie-opdrachten die wij ontvangen van verzekeringsmaatschappijen, banken, notarissen en particulieren. Ons lidmaatschap van de NVM (www.nvm.nl), de certificering bij VastgoedCert (www.vastgoedcert.nl) en het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs NRVT , onze erkenning door het NWWI (www.nwwi.nl dragen hieraan zeker bij.

Van der Loo Makelaardij o.z. is een zelfstandig kantoor dat, voorheen onder een andere naam, al sinds 1997 succesvol actief is in de bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerende zaken in de ruimste zin des woords in Uden, Zeeland, Veghel, Erp, Mill, Langenboom, Nistelrode, Schaijk en omgeving. Ons specialisme in, en onze passie voor bijzondere objecten, zoals woonboerderijen en monumenten, willen wij graag ten gunste van u inzetten.

Kortom, met onze entHUISiaste inzet en deskundige aanpak kunt u uw voordeel doen!

Van der Loo Makelaardij o.z.

Kantoor Vestiging Van der Loo Makelaardij o.z.

Adresgegevens

Velmolenweg 52 -54
5404 LD Uden
KvK nummer: 56673191
8:30 uur tot 17:00 uur

Routeplanner