Mijn favorieten

Ons Kantoor

Gevestigd op de begane grond in een groot kantoorpand op een strategische lokatie, waarin meerdere disciplines onderdak vinden, bieden wij het voordeel van gratis parkeren voor de deur, altijd een persoonlijke benadering via receptie en telefoon, diverse spreekkamers, alle moderne communicatiemiddelen en altijd verse koffie!

In uw belang focussen wij op het benutten van alle kansen om zoveel mogelijk transacties tot stand te brengen. Onze vernieuwende ideeën hebben geleid tot middelen die andere makelaars (nog) niet gebruiken. Hiermee onderscheiden wij ons en boeken successen waardoor we -zelfs in deze tijd- flink groeien. Daarom komen wij overigens graag in contact met een parttime medewerk(st)er die ervaring heeft in de makelaardij, alle ins-and-outs van het Realworks-programma kent, foutloos Nederlands schrijft, zelfstandig en nauwgezet kan werken en bij voorkeur affiniteit heeft met social media. Deze hoge eisen worden gesteld omdat makelen "topsport" is, om in deze tijd tot de besten te behoren. En onze opdrachtgevers hebben hier gewoon recht op!

Dat wij als deskundige partij worden beschouwd, blijkt wel uit de taxatie-opdrachten die wij ontvangen van verzekeringsmaatschappijen, banken, notarissen en particulieren. Ons lidmaatschap van de NVM (www.nvm.nl), de certificering bij VastgoedCert (www.vastgoedcert.nl)  en onze erkenning door het NWWI (www.nwwi.nl)   dragen hieraan zeker bij.

Van der Loo Makelaardij o.z. is een zelfstandig kantoor dat, voorheen onder een andere naam, al sinds 1997 succesvol actief is in de bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur en taxaties van onroerende zaken in de ruimste zin van het woord in Uden, Veghel, Erp, Mill, Nistelrode, Schaijk en omgeving. Ons specialisme in, en onze passie voor bijzondere objecten, zoals woonboerderijen en monumenten, zal langzaam maar zeker meer tot uiting komen in de samenstelling van onze portefeuille.

Kortom, met onze entHUISiaste inzet en deskundige aanpak kunt u uw voordeel doen!

Van der Loo Makelaardij o.z.

Kantoor Vestiging Van der Loo Makelaardij o.z.

Adresgegevens

Velmolenweg 52 -54
5404 LD Uden
KvK nummer: 56673191
8:30 uur tot 17:00 uur

Routeplanner