Mijn favorieten

Verhuur

Of het nu gaat om een vrijstaande villa, rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of appartement; wij kunnen u adviseren en begeleiden bij de verhuur hiervan.

Kandidaten worden voorafgaand zo grondig mogelijk gescreend binnen de kaders die de wet daaraan stellen. Hierbij geldt voor ons tevens het uitgangspunt: zouden we de kandidaat ook met een gerust hart ons eigen huis laten bewonen?

Omdat wij lid zijn van de vakgroep Wonen van de NVM en gecertificeerd zijn voor de Kamer Wonen van VastgoedCert (zie www.vastgoedcert.nl) hebben wij hiervoor de juiste kennis in huis. Uw garantie voor kwaliteit en deskundigheid, die getoetst kan worden aan een tuchtcollege en geschillencommissie.

Bovendien hebben wij een groot netwerk en de onmisbare marketinginstrumenten die we ook voor de verkoopbemiddeling gebruiken.
Op uw verzoek kunt u ook het financiële en/of technische beheer uitbesteden; hiervoor hebben wij de tak "Enthuisiast Beheer" in huis. "Enthuisiast" int de huurpenningen tijdig en betaalt deze aan u uit. Onder het technisch beheer wordt verstaan, dat wij de juiste vakman/vrouw inzetten ingeval de huurder een storing/mankement meldt; hierbij kunt u bepalen welk bedrijf het werk mag uitvoeren.
Bel ons gerust voor nadere informatie op 0413- 71 20 60.