Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van der Loo Makelaardij o.z.

Geert van der Loo
RMT, gecertificeerd registermakelaar-taxateur
Beëdigd lid NVM, vakgroep wonen
VastgoedCert- en NRVT-gecertificeerd
NWWI-erkend
bestuurslid afdeling NVM Brabant Noord-Oost
voormalig voorzitter commissie "Aankoopbegeleiding" afdeling NVM Brabant Noord-Oost

Met zijn passie voor bouwen en wonen heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Daarvóór heeft hij veel ervaring opgedaan en gedegen kennis opgebouwd in de juridische proceswereld, maar ook in de verkoop. Deze kennis en ervaring kan hij nu doelmatig voor u inzetten, zowel om met zijn onderhandelingsvaardigheden op korte termijn tot een transactie te komen als bij het afgewogen samenstellen van de koop- of huurovereenkomst. Bovendien weet hij wat klantvriendelijkheid betekent.
Omdat Geert woont in zijn werkgebied, kent hij de markt goed en heeft hij een uitgebreid netwerk. Hiermee kan hij projectontwikkelaars van waardevol advies dienen op het gebied van woningbouw. Zijn voorliefde voor woonboerderijen, unieke/vrijstaande huizen en monumenten is zijn specialisatie geworden, mede door zijn uitgebreide ervaring met deze objecten bij het deskundige makelaars- en raadgeverskantoor waar hij eerder werkte.
Chaïne Verhees-Staelens
Zij heeft de opleiding tot assistent-makelaar met goed gevolg in zeer korte tijd afgerond en staat sinds oktober 2017 geregistreerd in het A-RMT Register. Tevens is zij de office-manager en eerste aanspreekpunt voor u.
Voordat ze in de makelaardij actief werd, heeft ze een internationale carrière in de volleybalwereld opgebouwd en talloze interlands gespeeld voor ons nationale damesvolleybalteam. Die ambitie en instelling komt haar (en ons) nu goed van pas. Immers, we kunnen nu een (sportief) stapje extra doen voor u!