Mijn favorieten

Referenties

Zie hier de beoordelingen door opdrachtgevers die graag en vrijwillig de moeite hebben genomen om een review in te vullen. Sinds oktober 2012 wordt elke opdrachtgever van ons, door Funda automatisch uitgenodigd om ons te beoordelen. En wij vinden het interessant om beoordeeld te worden, want uiteindelijk streven wij naar tevreden opdrachtgevers. Daar doen we ons uiterste best voor! Dat zijn immers onze beste ambassadeurs.

Onderstaande beoordeling van vóór oktober 2012 die wij geheel spontaan van een opdrachtgeefster mochten ontvangen, willen wij u echter niet onthouden.

Nadat mijn huis bij een andere makelaar vanaf mei 2008 bijna 1,5 jaar in de verkoop stond, waarbij we de vraagprijs al een keer met € 10.000,-- hadden verlaagd, stapte ik in oktober 2009 over naar Quintes Makelaardij (= voorloper Van der Loo Makelaardij o.z.). Aangezien ik in de tussentijd naar Veghel was verhuisd, stond mijn huis inmiddels leeg. Geert van der Loo adviseerde mij om mijn oude huis te laten stylen en in te richten alsof het bewoond was.
Binnen een week nadat mijn huis weer op Funda verscheen, was het al mondeling verkocht en 3 maanden later zaten we met de kopers bij de notaris! En de opbrengst was nog beter dan Geert me had voorgerekend. Kijk dat is mooi meegenomen, want na betaling van de stylings- en makelaarskosten, kon ik van de extra opbrengst nog leuke dingen doen met mijn kinderen en kleinkinderen!

Mevrouw M. Smits, Veghel